Hirdetés
. Hirdetés

Legyen önnek is mobiltelefon-átjátszója!

|

A hamarosan a nevét Telenorra cserélő Pannon felhívást tett közzé ingatlantulajdonosok számára. Ha vállalják, hogy az ingatlajukon mobiltelefon-adótornyot helyezzenek el, a tulajdonosok akár 15-20 évre szóló fix jövedelemre tehetnek szert.

Hirdetés

A bérbeadó oldaláról gyakorlatilag semmilyen erőfeszítést nem igénylő, hosszú távú jövedelemszerzéshez nem kell mást tenni, mint jelentkezni valamelyik Pannon állomás elhelyezésére. Az új online ajánlatgyűjtő rendszerrel a távközlési óriás olyan, gazdaságosabban üzemeltethető helyszíneket keres, amelyek révén megfizethető szinten tudja tartani előfizetői díjait.

 A jelentkezésők az interneten pillanatok alatt megtekinthetik a jelenlegi bázisállomások elhelyezkedését, és ha teljesítik a feltételeket, máris benyújthatják pályázatukat a szolgáltató weboldalán. Ha a cég megfelelőnek találja a felajánlott ingatlant arra, hogy ott állomást helyezzen el, megkezdődnek a tárgyalások, és a jelentkező rövid időn belül ?munkamentes" jövedelmet szerezhet az általa képviselt ingatlan bérbeadásával.

?A mai világban két dolog biztos: az emberek ezután is használni fogják mobiltelefonjukat, és nehéz olyan megállapodást kötni, ami akár 10 évnél is tovább tarthat. A felhívásunkra jelentkező ingatlantulajdonosok csatlakozhatnak cégünk hálózatához, mi pedig megfizethetőbb termékek és szolgáltatások bevezetésére fordíthatjuk a segítségükkel elért megtakarítást. Hálózatunk ésszerűsítése is része megújulási folyamatunknak, amelynek keretében hamarosan Telenorrá válunk, és reméljük, hogy ezzel a programmal is bizonyíthatjuk: más piaci megközelítést alkalmazunk" - mondta el Koller György, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese.

A tornyos kialakítású bázisállomáshoz 2-300 négyzetméternyi földterület szükséges. Ha az állomást épületre telepítik (például társasházra, irodaépületre stb.), átlagosan 60 négyzetméter a helyigény. A teljes országot lefedő projekt első fázisában kiválasztott budapesti állomások pályáztatására kerül sor. A részletes specifikáció és részvételi feltételek, valamint a jelenlegi helyszínek teljes listája/térképe megtalálható az alábbi weboldalon.

A távközlési cég egyébként mintegy 3000 állomásból álló hálózattal biztosítja a több mint 3,6 millió magyar előfizetője számára szükséges mobil lefedettséget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.