Hirdetés
. Hirdetés

Lendületes design

|

Az Acer megújította mindkét, jelenleg is forgalomban lévő notebookcsaládját. A bemutató helyszíne Milánó volt.

Hirdetés

Az Aspire és a TravelMate gépek új, ultramodern formatervvel, Gemstone, vagyis Ékkő név alatt kerülnek majd piacra, és ugyanúgy a használat jellege szerint lesznek kategorizálva, mint a korábbi modellek. Az új készülékek külalakja műszaki innovációt is takar. A laptopok kivétel nélkül a legkorszerűbb eszközökkel lesznek felszerelve, kezelik a legújabb kommunikációs szabványokat. "Elsőként - nagyjából két hét múlva - a high-end készülékek jelennek meg az új külsővel, az alacsonyabb kategória képviselői pedig a nyár folyamán, 1-3 hónap alatt, fokozatosan kerülnek forgalomba" - nyilatkozta a bevezetés üteméről Egri Csaba, a cég hazai képviseletének vezetője.

A készülékek közül az otthoni felhasználóknak készült multimédiás és játékos feladatokra szánt Aspire 5920 a legfigyelemreméltóbb, mind a paraméterek, mind a külső tekintetében. Összezárt állapotban fényes fekete színben pompázik, míg kinyitva ennek ellenkezője, impozáns hófehér belső tárul a szemünk elé. A multimédiás vonalat erősítve a billentyűzet két oldalán számos plusz gombot találunk, amelyek egy része gyorsindítóként funkcionál, míg mások zenehallgatás/filmnézés közben teszik kényelmesebbé a használatot.

aspire.jpg

Az Acer a mai napig kitart azon filozófiája mellett, hogy csak kiforrott technológiát alkalmaz, így ezúttal sem találunk a gépekben a hibrid merevlemezhez hasonló újdonságokat, mégis szolgál számos izgalmas csemegével. Ezek közül a legérdekesebb, hogy a billentyűzet felett a hosszanti elrendezésű beépített hangszórók Dolby Surround hangzás visszaadására képesek.

aspire2.jpg

A notebookok megújult ruháját a divat egyik fellegvárában, Milánóban mutatták be május első napjaiban, és az eseményre a gyártó jóvoltából munkatársaink is meghívást kaptak. A PC World helyszíni beszámolója ezen az oldalon található.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.