Hirdetés
. Hirdetés

Lenovo: hibátlan működés a téli olimpián

|

A XX. téli olimpiai játékok számítástechnikai infrastruktúrát szállító szponzora, a Lenovo a mai napon jelentette be, hogy személyi számítógépes megoldásai hibátlanul teljesítettek az összes versenyen és egyéb eseményen a játékok ideje alatt.

Hirdetés

"Az olimpiai játékok sikeres lebonyolítása egy hatalmas és fejlett technológiai bázis működésétől függött" - mondta Gerhard Heiberg, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság marketing igazgatóságának elnöke. A Lenovo sikeresen vette ezt az akadályt, világszínvonalú hardvereszközöket és szakembereket biztosítva segítette a játékok zavartalan lefolyását.

A Lenovo által szállított PC-megoldások több mint 6000 darab személyi számítógép felszerelését jelentették Torinóban és a környéken levő versenyek helyszínein. A 60 jelen lévő Lenovo mérnök támogatása mellett a rendszer 16 napig, azaz több mint 360 órán át működött késés és egyéb fennakadás nélkül az Olimpia ideje alatt. A többi technológiai szponzorral együttműködve a Lenovo számítástechnikai eszközei valós időben szolgáltatták az adatokat és az eredményeket több mint 200 versenyszámról és eseményről a média és az Olimpiai Játékok nézői számára szerte az egész világon. Ezen események közül hatvankettőn - a nyitó és záróünnepség, valamint hatvan hegyi verseny - kültéren, nulla fok alatt működtek megbízhatóan a Lenovo termékei. ,
"A Torinói Olimpiai Játékok olyan lehetőséget biztosított számunkra, ahol világszerte sikeresen bemutathattuk és kommunikálhattuk a Lenovo valódi értékét" - mondta William J. Amelio, a Lenovo vezérigazgatója. "Hibátlan teljesítményünk a Játékokon lendületet adott a Lenovo-nak a nemzetközi piacokon, ahol tovább folytatjuk innovatív termékeink bemutatását, vásárlóink igényeinek kielégítése érdekében. "

A fentieken túl a Lenovo PC-megoldásainak köszönhetően Torinóban:
- A Lenovo a három olimpiai faluban összesen hat, sportolóknak épült internet-terme lehetővé tette, hogy a sportolók, edzőik és a személyzet a játékok ideje alatt is tarthassa a kapcsolatot családjával, barátaival. A téli olimpia ideje alatt közel 1800 sportoló látogatta naponta ezeket a létesítményeket, elsősorban e-mailezés és internetezés céljából.
- A csarnokok emellett otthont adtak különféle, a sportolóknak szervezett kulturális és közösségi eseményeknek is, például egy kínai lampionfesztiválnak, Valentin-napi összejövetelnek vagy olasz karneválnak. A Lenovo a "Right to Play" szervezettel együttműködésben, amely olimpikonok, paralimpikonok és más profi sportolók részvételével tevékenykedik a világ elmaradottabb régióiban élő gyermekekért, egy jótékonysági rendezvényt is szervezett.
- Néhány , a Torinói Téli Olimpiával kapcsolatos egyéb szervezet, mint például az NBC, a VISA, a Bank of America és az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága is a Lenovo számítógépes felszereléseit használta a játékok alatt. Beszámolójuk szerint ezek az eszközök kritikus fontosságúak voltak tevékenységük eredményességében. Ezeken kívül a Lenovo infrastruktúrájának segítségével látták vendégül a sportolók családját és barátait a különlegesen kialakított internet-termekben, ezzel bonyolították le a több mint 415 órás tévéközvetítést az öt különböző tévétársaság részére, ezzel oldották meg a versenyeket érintő információk tárolását és az azokhoz való hozzáférés biztosítását napról napra, valamint ez támogatta az Olimpiai Játékokkal kapcsolatos videojáték-verseny döntőjét is.
- Közel 400 partner érkezett a világ számos országából azért, hogy a színfalak mögé pillantva láthassa a Lenovo technológiáját működés közben.
- Az új globális reklámkampány, amelyet azért indítottak, hogy kiegészítse a Torinói Játékokkal kapcsolatos Lenovo-tevékenységeket, több mint 1 milliárd emberhez jutott el világszerte csak az NBC tévécsatornán keresztül. Az új "ThinkPad Unleashed" kampányt, amely az NBC-n a nyitóünnepség alatt ment, több mint 27 millióan látták szerte a világon.

A Lenovo a 2006 március 10-19 között Torinóban megrendezendő Paralimpiai Játékokat is támogatja, technológiával és szakértőkkel egyaránt. Az IT-infrastruktúra mellett a Lenovo négy internet-csarnokot is üzemeltetni fog a torinói és sestriere-i helyszíneken.

A Lenovo már megkezdte a közös munkát a pekingi szervezőbizottsággal, hogy a 2008-as pekingi játékokhoz szükséges infrastruktúrális igényeket felmérjék, valamint asztali és hordozható számítógépekkel támogatta a szervezőbizottság tagjait, ezzel is segítve napi munkájukat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.