Hirdetés
. Hirdetés

Lexmark lézernyomtató 7 hüvelykes LCD-vel

|

Az új Lexmark T656dne monokróm nyomtató, mégis nagy színes kijelzővel bír

Hirdetés

A Lexmark Amerikában műlt héten bejelentett nyomtatói között igazi érdekesség a T656dne. Habár a multifunkciósok körében egy jó ideje megszokott a színes kijelző, de ennek eddig kevéssé tulajdonítottak nagy fontosságot a gyártók a monokróm, egyfunkciós (lapolvasót nem tartalmazó) printerek esetében.

 

 

lexmark t656dne
 

 

 

A Lexmark azonban másként gondolja, igencsak terhelhető, 55 lap/perc teljesítményű monokróm lézernyomtatójába hét hüvelykes színes érintőképernyőt épített. A képernyőn cserélhető a háttérkép, de nem ez a legnagyobb előnye, hanem az, hogy megkönnyíti a kezelést és különféle alkalmazások futtathatók rajta (Embedded Solutions Framework, azaz eSF keretrendszeren), melyek kiterjesztik a készülék képességeit. Könnyen váltható a kezelőfelület nyelve és számbillentyűzetet is építettek a kezelőpanelra a pin kódos azonosítás kedvéért, vagyis hogy a költségek pontosan kalkulálhatók és továbbszámlázhatók legyenek. A leggyakrabban használt dokumentumok, fejléces papírok a nyomtatón tárolhatók.

 

 

lexmark t656dne lcd
 

 

 

Nem probléma a hálózati biztonság sem, a T656dne támogatja a IPSec, SNMPv3 és 802.1x hálózatbiztonsági szabványokat. A munkákat is titkosítva tárolja merevlemezén a készülék, a törölt elemek pedig véglegesen felülíródnak. A fejlett szolgáltatások, a hálózati és duplex képességek árát elkérik a T656dne esetében, a frissen megjelent modell az USÁ-ban 1999 dollárba kerül.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.