Hirdetés
. Hirdetés

Luxuskurzus és irodai újdonságok

|

Rendhagyó környezetben mutatta be két új termékcsaládját és egy új berendezését az OKI Systems Magyarország. Videó.

Hirdetés

Az OKI a Festetics Palotában mutatta be legújabb megoldásait. Az eseményen Robert Somogyi, a World of Luxury Zrt. ügyvezető igazgatója a luxus elméletébe vezette be a hallgatóságot. Rámutatott többek között a megfelelő pozicionálás jelentőségére, ami sokszor mindent eldönthet. Szerinte a jó márka kreatív, maradandó élményt ad, és bizalmat kelt az fogyasztókban. A vállalat képviselői ezután két új termékcsaládot és egy új multifunkciós eszközt mutattak be. A japán nyomtatógyártó új, B400-as szériájával mono nyomtató kínálatát bővíti. Az öt különböző modellből álló sorozatot egyszerű kialakítás és nagyméretű LCD kijelző jellemzi; a C810-es és C830-as színes, A3-as nyomtatók tervezésekor a helytakarékosság volt a döntő szempont, megőrizve a márkára jellemző funkciókat és szolgáltatásokat.

A C9850-es sorozat legutóbbi modelljének "szíve" az EFI SendMe, egy integrált dokumentumkezelő és -rendszerező szoftver. A beágyazott alkalmazással a felhasználók egy lépésben tudnak dokumentumokat szkennelni, szerkeszteni és metaadatokkal kiegészíteni, majd a fájlokat közvetlenül kiküldhetik a dokumentumkezelő rendszerekbe, például a Microsoft SharePointba. A sorozat modelljei lehetőséget adnak a fénymásolatok konvertálására és integrációjára (DMS) is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.