Hirdetés
. Hirdetés

M-ticket tendert írt ki a MÁV Start

|

A szerdai Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a MÁV Start olyan m-ticket rendszert szeretne kiépíttetni, amely lehetővé teszi a három magyar mobilszolgáltató ügyfeleinek a telefonnal történő jegyvásárlást.

Hirdetés

A tender győztesének a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország ügyfelei részére kell fizetési csatornát létesíteni. A mobil fizetésnek kapcsolódnia kell a vasúti cég meglévő e-ticket elektronikus értékesítési rendszeréhez.

A tender jelentkezési határideje március 16. Eredményhirdetés március 25-én lesz, ekkor árulják el, hogy mely pályázók jutottak tovább a második fordulóba, amikor a konkrét ajánlatot megtehetik. Ez utóbbi határidejét a Közbeszerzési Értesítőben nem közölték.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.