Hirdetés
. Hirdetés

Ma 2 órától lehet megválaszolni az InternetKon 20 kérdését

|

József nádor (1776-1847) budapesti szobrának tövében jelentette be Deutsch Tamás, az internettel és a digitális fejlesztésekkel kapcsolatos nemzeti konzultáció miniszterelnöki biztosa, hogy május 18-án, 14 órától az internetkon.hu weboldalon lehet megválaszolni a konzultáció 20 kérdését.

Hirdetés

A biztos hangsúlyozta, hogy a válaszadás folyamatát a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) folyamatosan figyelemmel kíséri, hogy adatvédelmi szempontból ne történjen semmilyen jogsértés. Maga a válaszadási rendszer már átesett egy NAIH auditáláson és az audit szerint a rendszer megfelelt az adatvédelmi előírásoknak.

Hirdetés

Amint ezt már több ízben is megírtuk, az InternetKon kérdőívét minden 14. életévét betöltött magyar állampolgár kitöltheti. Akiknek nincs lehetőségük saját internetes eléréssel részt venni a konzultációban, azok a külön erre a célra készített plakátokkal megjelölt eMagyarország pontokon tehetik ezt meg.

 

Deutsch Tamás újságírók félkörében jelenti be, hogy az InternetKon válaszadási időszakasza ma 2-kor elkezdődik 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.