Hirdetés
. Hirdetés

Ma még ingyen frissíthet a Windows 10-re

|

És pár napon belül jön az operációs rendszer évfordulós frissítése.

Hirdetés

Az operációs rendszer megjelenések egyéves évfordulója egyben az ingyenes frissítési időszak lejártának dátuma is: ma még megtehetjük, hogy fizetés nélkül térjünk át a Windows 10 a Windows 7-et vagy Windows 8-at futtató számítógépünkön.

Aki az utolsó pillanatban az áttérés mellett dönt, pár nap múlva egy újabb jelentős továbbfejlesztést kap ajándékba: augusztus másodikán érkezik ugyanis az operációs rendszer új változata, az évfordulós frissítés. Ennek elkészült a végleges kódja, amelyet Microsoft tesztelési programjában résztvevők már meg is kaptak.

Az utolsó build újdonságai között megemlítendők a Microsoft Edge böngésző bővítményeinek - köztük az AdBlock hirdetésblokkolónak és a LastPass jelszókezelőnek - a továbbfejlesztése, a akkumulátor kapacitásának jobb kihasználása hordozható gépeken, az Áruház app továbbfejlesztése, a Windows-frissítéssel kapcsolatos problémák megszüntetése és további hibajavítások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.