Hirdetés
. Hirdetés

Mágikus konferencia

|

A Magic (Onyx) Magyarország Kft. 2007. szeptember 5-6. között rendezte meg ügyfelei és partnercégei számára a már hagyománnyá vált kétnapos Magic Felhasználói Konferenciát, a Shiraz Hotelben, Egerszalókon.

Hirdetés

A konferencia technológiai előadásai elsősorban a Magic Onyx integrációs szoftvere, az iBOLT technikai újdonságaival, a benne rejlő üzleti lehetőségekkel foglalkoztak. Ezt követően bemutatták az Inter-Európa Bankban fejlesztett integrációs projektet (kártyaautorizáció IBM System i platformon).

Emellett a résztvevők megismerhették az eDeveloper v10 új verzióját. Ez a Magichez készült új kliens oldali motor immár teljesen platformfüggetlen, és böngésző nélkül fut akár mobil operációs rendszerek alatt is. Az új termék neve a Magic terminológiában - megkülönböztetend más Magic kliensmotoroktól -: Magic Rich Client.

Az elmúlt években szoros együttműködés alakult ki az IBM és a Magic Software Kft. között. Ennek jegyében az IBM System i termékmenedzsere bemutatta a System i termékcsalád technikai sajátosságait és újdonságait.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.