Hirdetés
. Hirdetés

Magyar cég is segíti Irak gazdasági fellendülését

|

Az Onlinet Group ügyfélhívó szoftvereivel segíti az ügyintézés modernizálását Irakban.

Hirdetés

Az egyébként négy kontinensen jelen lévő vállalat egyike azoknak a cégeknek, amelyek modern technológiák szállításával segítik a térség fejlődését. A magyar cég sok egyéb terület mellett elsősorban az ügyfélszolgálatok működésének és felszerelésének korszerűsítésére, valamint a hatékonyság növelésére koncentrál. Teszik most mindezt annak érdekében, hogy a modern ügyintézési formák Irakban is elérhetőek legyenek.

A cég eddig kizárólag kuvaiti és jordániai partnerein keresztül vett részt az iraki projektekben, de 2012-ben változott a kép: a vállalat egy helyi rendszerintegrátor céggel szövetkezve közvetlenül is megvetette lábát az országban. Ez a lépés nagyban elősegíti az iraki ügyfélszolgálatok modernizálását, így a vállalkozások, valamint a gazdasági élet fellendülését is.

„Büszkék vagyunk rá, hogy több nehéz gazdasági helyzetben lévő országban is elfogadták a segítségünket, és nyitottak voltak az általunk fejlesztett modern ügyfélirányító rendszerekre, hiszen fejlődés nélkül megáll az élet. Így a ruandai, tanzániai, marokkói, egyiptomi és ugandai sikerek után most Irak is tett egy jelentős lépést a haladás felé” – összegezte tevékenységüket Lukács Tamás, az Onlinet ügyvezető igazgatója.

A 100 százalékban magyar tulajdonú cég ügyfélhívó szoftvereinek eddig is létezett arab nyelvű változata, melynek különösen a pénzügyi, telekommunikációs és kormányzati szektorban veszik nagy hasznát. Az Irak északi részén lakó kurd lakosságra való tekintettel a rendszerek már kurd nyelven is hozzáférhetőek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.