Hirdetés
. Hirdetés

Magyar hálózati szakemberek versenye

|

Több héten át tartó, kifejezetten magyar hálózati szakembereknek szánt internetes játékot indít a japán hálózatieszköz-gyártó Allied Telesyn. A cég hazai képviselete többek között ezzel a lépéssel kívánja növelni a csúcstechnológiai ismeretek terjedését.

Hirdetés

Napjainkban - hívja fel a figyelmet Szuszkó László, a cég magyarországi képviseletének vezetője - amikor a Triple Play technológia gyorsuló ütemben terjed és válik egyre általánosabbá, amikor technikailag egy lépésre vagyunk a digitális műsorszolgáltatás bevezetésétől és a trend egyre inkább az univerzális, "mindent mindennel" összekötni képes hálózati megoldások felé mutat, szükséges, hogy a magyar szakemberek folyamatosan fejlesszék tudásukat. Ahogy ugyanis egyre több és különbözőbb "végpontot" és rendszert lehet és kell hálózatba kötni, úgy lesz minden egyre kiszolgáltatottabb is a hálózatok minőségének és biztonságának.
A hálózati szakemberek tehát mindinkább korunk kulcsfiguráivá válnak. Nekik, az ő jártasságukat tesztelendő és mélyítendő indítjuk ezt a versenyt. A helyszín kiválasztása nem volt önkényes; a cég eladásai Magyarországon növekedtek a legdinamikusabban az elmúlt esztendőben.
Szeretnénk, ha a nyereményeken kívül szakmai önbecsülésük is motiválná őket ezen a megmérettetésen. A január 16-án induló játék heti két köre alatt körönként öt, kifejezetten szakembereknek - vagy nagyon jól felkészült laikusoknak - szánt kérdésre kell válaszolni. Bekapcsolódni egészen a játék végéig lehet majd, hiszen a helyes válaszokat a résztvevők csak utólag kapják meg. Az előzetes regisztráció már január 9-én megkezdődik. Az eredményhirdetésre - a résztvevők számától függően - előre láthatólag február 14-ig kell várni, a nyeremény pedig 2x100.000 forint értékű Allied Telesyn vásárlási utalvány, melyből egyet a résztvevő AT-partnerek legeredményesebb beküldője, míg a másikat a külső érdeklődők győztese kap meg.
A játék honlapja a www.alliedtelesyn-haloguru.hu címen érhető el, valamint hamarosan a Prohardver, és a Computerworld honlapjáról is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.