Hirdetés
. Hirdetés

Magyar képviselője van az E-Ten-nek

|

A tajvani E-Ten-nek a hazai képviselője, a Top Mobile Solutions a Mobilshow 2007 kiállításon mutatkozott be.

Hirdetés

Végre van képviselője a sokoldalú készülékei miatt svájci bicskának is tartott glofiish gyártójának, a tajwani E-Ten-nek. A képviselő a Top Mobile Solutions Kft. 2006-ban alakult. Egyelőre három cég termékeit forgalmazzák: az E-Ten PDA mobiltelefonjait, az Altina PNA készülékeit, és a Herbert Richter mobiltelefon autós kiegészítőit. A cég idén milliárd nagyságrendű forgalmat szeretne elérni, a készülékeket a hipermarketekben és a kisebb viszonteladóknál is forgalmazzák.

etenx500.jpg

A glofiish márkájú PDA mobiltelefonokból az M700-as mellett az X500+ készüléket is forgalmazza a gyártó, ami a X500-as ráncfelvarráson átesett társa. A Top Mobile Solutions szerint sokan érdeklődnek majd az X800-as csúcsmodell iránt, ami egy HSDPA-s, wi-fis, bluetooth-os, SÍP protokollt ismerő GPS navigátor. Akkumulátora a hasonló készülékek között a lehető legnagyobb, 1530 mAh-s Li-Polimer.

Charlotte Lee, az E-Ten tajvani képviselője a sajtótájékoztatón ismertette, a kelet-közép-európai - és így a magyarországi - jelenlétüket is megerősítik, többet költenek a marketingre.

***

Ha már ezen a rendezvényen mutatkozott be az új E-Ten képviselő, illik erről a rendezvényről is szólni pár szót. A második alkalommal megszervezett kiállításon nincs túl sok újdonság, a mobilszolgáltatók közül is csak ketten vannak jelen, viszont képviselteti magát a három nagy mobilgyártó. A fél óra alatt bejárható területen roncsautók is elfértek -- ezeket rémisztő céllal tették ki, valószínűleg azért, hogy elriasszanak a vezetés közbeni mobiltelefonálástól. A rendezvény egyetlen érdekessége a mobiltörténeti kiállítás, ahol 1988-tól a napjainkig megjelent ismertebb készülékeket állították ki. De ezért sem kell a Hungexpóra kimenni, ezen a felvételen megmutatjuk.

 


 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.