Hirdetés
. Hirdetés

Magyar könyváruházban is forgalmazzák az iPad-et

|

A Libri a múlt hét végén jelentette be az Apple iPad értékesítését magyarországi hálózatában.

Hirdetés

Ugyan a weben már Magyarországon is vásárolható iPad, illetve egy-egy áruházlánc kínálatában is feltűnt a készülék, de szervezett értékesítésről eddig nem igazán beszélhettünk. Ezen szeretne változtatni a Libri.

 
 
Az iPadet a világ első számú könyvolvasójaként mutatják be, ami bizonyára igaz, hisz a több millió eladott példány szinte minden felhasználója legalább egyszer kipróbálta már az iBooks-ot, ahol megszámolhatatlan angol nyelvű könyv között pár magyart is találni már.

A készüléket már most előrendelhetjük, az árusítását pedig december 5-6-án kezdi el a Libri országos hálózatában, illetve házhoz szállítást is kérhetünk. Az ár egyébként tartalmaz egy tízezer forint értékű Libri letöltést is, amelyről részleteket jelenleg még nem tudni. Annyi bizonyos, hogy nem a Libri lesz a legolcsóbb beszerzési forrás, ha valaki iPad-et szeretne Magyarországon venni, viszont ha nem merünk kockáztatni ismeretlen netes cégtől történő vásárlásokkal, jó alternatíva lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.