Hirdetés
. Hirdetés

Magyar megoldás védi a Microsoft ügyfeleket

|

Továbbra is helyet kap a Microsoft Forefront biztonsági megoldásaiban a magyar cég antivírus motorja.

Hirdetés

A kemény verseny ellenére a VirusBuster meg tudta őrizni helyét a Microsoft antivírusmotor-beszállítói között. Így a Forefront Protection for Exchange Servert és Forefront Protection for SharePointot használó ügyfeleit világszerte magyar megoldás is védi a kártevők, az internetes fenyegetések ellen.

A Microsoft saját fejlesztése mellett a Forefrontba csak négy cég antivírus motorja kerül be: az Authentiumé, a Kasperskyé, a Normané és a VirusBusteré. A Microsoft Forefront üzleti biztonsági termékek átfogó családja, amely a meglévő informatikai infrastruktúrával integrálódva, illetve az egyszerűbb telepítés, felügyelet és elemzés révén a korábbinál magasabb fokú védelmet és tágabb szabályozási lehetőségeket kínál.

A Microsoft Forefront megoldásai az ügyfélgépek, a kiszolgálói alkalmazások és a hálózat pereme számára egyaránt képesek védelmet nyújtani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.