Hirdetés
. Hirdetés

Magyarországon is bemutatkozott az OpenHand

|

A brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat és a South African Airways után hamarosan a magyar katasztrófavédelem is használatba veszi a szolgáltatást.

Hirdetés

Az OpenHand sajtóbemutatóján Máté József, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Informatikai és Távközlési főosztályvezetője vette át az adományként felajánlott OpenHand licencet és a Nokia E61 mobilkészülékeket, amelyek a hatékonyabb működés mellett biztonságos és gyors információáramlást hivatottak a szervezet számára biztosítani. "A katasztrófavédelem számára a megelőzési feladatok kiemelt fontosságúak, csakúgy, mint az eredményes beavatkozás és veszélyhelyzet-kezelés műszaki-technikai fejlesztési feladatai, a gyorsabb információáramlást biztosító rendszerek, a monitoring hálózatok fejlesztése. Ezért az OpenHanddel történő együttműködés biztosan segíteni fogja munkáját." - mondta Máté József.

A mobilkészülékeken elérhető szolgáltatás, az egyénitől a több ezer felhasználós irodai környezetig kínál teljes értékű üzleti megoldásokat. Sigurdur Björnsson fejlesztési igazgató az OpenHand magyarországi bemutatóján elmondta: az Open Hand a mobilszolgáltatóktól és a mobilkészülékek gyártóitól függetlenül kínálja szolgáltatását. Ügyfelei kiválasztják az egyéniségüknek és igényeiknek megfelelő mobilkészüléket a legkedvezőbb mobilhálózaton, az OpenHand pedig házhoz viszi irodájukat. A szolgáltatás lehetővé teszi a teljes irodai dokumentáció biztonságos, valósidejű elérését és menedzselést, ezáltal ügyfelei gondtalanul élvezhetik a mobilitás szabadságát.

Azon túl, hogy széleskörű mobil hozzáférést biztosít a személyes, illetve az üzleti információkhoz (levelek, kapcsolatok és naptár bejegyzések), az OpenHand Framework segítségével testre szabható alkalmazás áll rendelkezésrükre. A Framework alkalmas arra, hogy az egyedi igényeket kiszolgáló alkalmazások mobilizálásával időt, energiát és pénzt takarítsanak meg az ügyfelek. Egy OpenHand licenc birtokában korlátlan számú mobilkészüléken (mobiltelefonon, PDA-an vagy akár notebookon is) használható a szolgáltatást.

Az OpenHand Milyen a Lotus Domino, a Microsoft Exchange és az IMAP alapú levelezőrendszereket (pl. Comunigate, Mirapoint, Groupwise) támogatja. A felhasználható készülékek listája a www.openhand-mobile.com/hu oldalon található. Az egyes készülékekre a www.openhand.info oldalról tölthető le az alkalmazás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.