Hirdetés
. Hirdetés

Magyarországra érkezik az iPhone

|

A T-Mobile kizárólagos szerződést kötött az iPhone értékesítésére, így a német szolgáltató fogja árusítani az Apple csodamobilját a legtöbb olyan európai országban, amelyben jelen van. Hazánkban is.

Hirdetés

A Deutsche Telekom (DT) több európai országban kapott exkluzív értékesítési jogot az iPhone-ra, többek között Ausztriában, Hollandiában, Horvátországban, Németországban és Magyarországon - tudta meg a Financial Times Deutschland. Nagy-Britanniában az O2, Franciaországban az Orange fogja árusítani a készüléket.

A T-Mobile nem erősítette meg a hírt, a DT szerdán tart sajtótájékoztatót Berlinben. A Reuters hírügynökség információi szerint a készülék 400 euróba fog kerülni és még a karácsonyi időszak előtt megjelenik Európában. Ugyanakkor ez lesz az első alkalom, hogy a DT megosztja a hívásokból származó bevételeit egy mobiltelefon-gyártóval. A szolgáltató 10 százalékot átenged az Apple-nek minden iPhone-ról vezetékes hálózatba indított hívás, valamint az adatforgalom után.

Belső információk szerint a Telekom Austria és a Vodafone együtt folytattak tárgyalásokat az Apple-lel az iPhone ausztriai értékesítéséről. A Vodafone azonban elzárkozott a bevétel-megosztásos modelltől, ezért a Samsung F700 modelljével készül felvenni a harcot az iPhone-nal Európában.

A hírek igazolni látszanak a macbidouille.com portálon nemrég megjelentetett bejegyzést. A portál egy olyan hirdetést közölt (képünkon), amely állítólag a T-Mobile Németországtól szivárgott ki, és bár nem említi a készülék típusát (pontosabban iPod-nak nevezi), ez nagyon hasonlít az iPhone-hoz. A hirdetés szerint november 12-étől kapható a készülék.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.