Hirdetés
. Hirdetés

Magyarul is elérhető a MailStore 5

|

A MailStore Server 5 immár magyar nyelvű kezelőfelülettel is rendelkezik.

Hirdetés

A német deepinvent Software bejelentette vállalati levélarchiváló megoldásának legújabb változatát, a MailStore Server 5-öt, amelynek különlegessége, hogy a szoftver most először készül el magyar nyelvű kezelőfelülettel.

A program a jogi előírásoknak megfelelően végzi egy vállalat teljes elektronikus levelezésének archiválását, függetlenül attól, hogy tíz, vagy több ezer felhasználó postafiókjáról van szó. A megoldás ugyanis a vállalaton belül keletkező valamennyi levelet egy központi archívumban tárolja, amely megfelel a jogi előírásoknak (az Európai Unióban öt évig kötelező megőrizni az üzleti levelezést), tehermentesíti a levelezőszervert és feleslegessé teszi a személyes PST adatállományok készítését.

 

 


 
A MailStore Server az Exchange Server 2003-as, 2007-es és 2010-es verziója mellett tetszőleges IMAP vagy POP3 kiszolgálóról is képes archiválni, valamint az Outlookból korábban kimentett PST fájlokat is beimportálja. Az Outlook klienst használó vállalatok számára az új változattal kényelmesebbé vált az archiválás: a szoftver kezelőfelülete integrálódik az Outlookba, így a felhasználóknak az archívumban történő kereséshez nem kell elhagyniuk a levelezőprogramot, abban egy kattintással hozzáférnek teljes archívumukhoz. A Mailstore Server emellett integráltan tartalmazza az adatbázis és indexelő szervert, valamint a MailStore Web Access böngészőből elérhető felület webszerverét is, így használatához nincs szükség további szoftverlicencre.

A Mail Store Server 5-ös verziója 30 napig ingyenesen kipróbálható.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.