Hirdetés
. Hirdetés

Májusban érkezik a Nokia ESeries

|

Elsőként a szingapúri vásárlók vehetik kezükbe a kártyafüggetlenül 160-170 ezer forintnak megfelelő helyi valutáért megvásárolható E sorozat készülékeit, és közvetlenül az ázsiai ország után Európában is a boltok polcaira fognak kerülni a finn gyártó újdonságai.

Hirdetés

Sokat vártunk rájuk, de a szoftveres problémák újfent eluralkodtak a Nokia gyáraiban. A finn cég üzleti modelljeit még az októberi Internet Hungary-n vettük először kezünkbe, majd a bemutatón is megcsodálhattuk az ESeries-t. Azóta csak kósza pletykák, az NSeries sorozatos késéséről szóló hírek és néhány ellopott fotó tartotta lázban a telefonokért rajongók táborát.

Az ESeries Szingapúrban kártyafüggetlen konstrukcióban 738 (E60, E61) és 748 (E71) szingapúri dollárba kerül, és a napokban találkozhatnak vele a boltok polcain a vásárlók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.