Hirdetés
. Hirdetés

Májusban ismét Mobilkonferencia

|

Hogyan lehet a tőzsde mindig kéznél? Vajon a mobilon való hirdetés igazán új kommunikációs csatornát nyithat a televízió és az internet mellett? - ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ az immár hatodik alkalommal megrendezendő Mobilkonferencia előadói május 6-án a budapesti Szépművészeti Múzeumban.

Hirdetés

A VI. Mobilkonferencia a képernyő fejlődéséről, a folytonosan megújuló tartalom helyéről és a mobilkommunikációban betöltött szerepéről szól. Az új mobiltelefonok közös tulajdonsága a nagy képfelbontás, a komfortos használat nemcsak élvezetesebb szórakozást biztosít, hanem minden eddiginél hasznosabb és érdekesebb szolgáltatásoknak nyit utat úgy a mindennapi életben mint az üzlet világában.

A Szépművészeti Múzeumban tartandó konferencián szó lesz arról, hogy a gyártók milyen új technológiákkal biztosítják a mobiltelefonok könnyebb használhatóságát, hogy az érintőképernyő valóban javítja-e a mobiltelefon elfogadását, hogy milyen módon lehet tipizálni az online kommunikációs eszközöket. Az előadók keresik a választ arra, hogy milyen trendek jellemzik az online eszközök piacát, illetve fontos-e az, hogy a mobiltelefonból mini számítógép legyen?

A vállalatok üzleti folyamatainak mobilizálásért, a marketing szakma hatékonyságáért sokat tehet a folyamatosan megújuló digitális kommunikáció. A hordozható eszközök és a mobiltelefonok a jelenünket formálják, látható a digitális kommunikáció dinamikus elmozdulása az új generációs technológiák és szolgáltatások irányába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.