Hirdetés
. Hirdetés

Májusban meghal egy népszerű androidos app

|

A Microsoft bejelentette, hogy május 15-től nem működik tovább az OWA for Android, és az iOS változat is beszünteti működését.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft közzétette egy olyan népszerű mobilalkalmazás "kivégzésének" dátumát, amelyet sok cégnél régóta használnak.

Az Outlook Web App (OWA) Android és iOS változata május 15-én beszünteti működését. Az Office 365 felhasználók, ha megpróbálják megnyitni, egy üzenetet kapnak, amelyik átirányítja őket az Outlook for Android vagy iOS-hez.

Az OWA for iOS 2013-ban jelent meg, és rá egy évvel az Android változat is napvilágot látott.

A mobilos OWA appok ugyanazt nyújtották, mint az OWA a böngészőben: a felhasználó hozzáférhetett az Exchange Serveren lévő kapcsolaihoz, naptárához és e-mailjeihez. Az appokat csak azok használhatták, akiknek a számára a munkaadójuk előfizetett az Office 365-ra.

A 2015-ben megjelent Outlook appot egyértelműen az OWA örökösének szánta a Microsoft, és annak idején meg is mondta, hogy a régi szoftvert csak addig tartja piacon, amíg a fejlett Office 365 and Exchange Server szolgáltatások meg nem érkeznek az Outlookba.

Ez az idő, úgy tűnik, most elkövetkezett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.