Hirdetés
. Hirdetés

Malőr: egyes eszközök nem frissíthetők a legújabb Windows 10 változatra

|

Az Intel Atom Clover Trail processzorokat nem támogatja a Creators Update.

Hirdetés

A nem támogatott eszközök tulajdonosai be kell, hogy érjék a korábbi kiadással, az évfordulós frissítéssel. Szakértők szerint könnyen előfordulhat, hogy a helyzet nem változik, és a jövőben sem fognak tudni upgrade-elni a Creators Update-re. A probléma az Atom Z2760, Z2520, Z2560 és Z2580 jelű lapkákat érinti. Hírek szerint az ilyen eszközöket gyártók együttműködnek a Microsofttal a probléma megoldása, a kompatibilis vezérlőprogramok elkészítése érdekében. A szoftvergyártó egyébként április óta blokkolja az érintett gépeket, vagyis nem ajánlja fel nekik a Creators Update-re való frissítést.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.