Hirdetés
. Hirdetés

Nálunk már megveheti olcsóbban a Windows 7-et

|

Webáruházunkban kedvezményes áron már elérhető az október végén megjelenő operációs rendszer OEM változata.

Hirdetés

A PC World webáruházában már előrendelhető a Microsoft október végén megjelenő új operációs rendszerének, a Windows 7-nek az OEM változata. A három elérhető kiadás közül az otthoni felhasználóknak készült Home Premium 31.990 forintért, a vállalkozásoknak kifejlesztett Professional 39.900 forintért (a Windows XP hasonló kiadásával egy áron), míg a minden funkcióval felvértezett Ultimate 52 890 forintért szerezhető be áruházunkból.

 

win7doboz.jpg


Melyik kiadást válasszam?


A Windows 7 Home Premium kiadást a Microsoft elsősorban az otthoni felhasználóknak szánja, hiszen elmondásuk szerint az a legtöbb felhasználó igényeit kielégíti. A Premium tartalmazza a Windows Media Player és az Action Center mellett a Windows Aero-t, valamint megtalálhatóak már benne olyan szolgáltatások is, mint a Windows Touch, a HomeGroup, a Media Center és a Mobility Center.

Az üzleti és a haladó felhasználók igényeit a Microsoft a Windows 7 Professional kiadással igyekszik kielégíteni, amely gyakorlatilag a Vista Business és az XP azonos nevű Professional verziójának felel meg. A Home Premium kiadásnál már megismert funkciókon túl felkészítették többek között távoli asztalhoz való csatlakozásra, hely érzékeny nyomtatásra, és továbbfejlesztett rendszer-visszaállításra is.

A végfelhasználók számára is elérhető Windows 7 Ultimate a hagyományoknak megfelelően minden elérhető szolgáltatást és funkciót tartalmaz. Így Home Professional verzióban megismert szolgáltatásokon túl a BitLocker meghajtó titkosítást, a DirectAccess, az AppLocker, a Branc Cache funkciót is tartalmazza, valamint lehetővé teszi a nyelvcsomagok utólagos telepítését, és a VHD-ről való bootolást is.

Csak egy gépre telepíthető

Fontos, hogy a most előrendelhető Windows 7 OEM változatok csak egy számítógépre telepíthetők, mivel az operációs rendszer licenckulcsa ahhoz a gépnek az alaplapjához regisztrálja magát, amelyre azt elsőként felrakjuk. Vagyis egy későbbi alaplapcsere esetén már nem aktiválható újra az OEM Windows. Ha az eszköz meghibásodás miatt lenne lecserélve, akkor a garancia ideje alatt az OEM rendszer természetesen továbbra is legálisan használható marad. Ezen felül e kiadásokhoz a Microsoft nem nyújt technikai segítséget, valamint azt csak korlátozottan lehet automatikus aktiválni. Vásárlás előtt e szempontokat mindenképpen mérlegeljük!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.