Hirdetés
. Hirdetés

Már a szuper Wi-Fi-t tudja a Qualcomm új lapkája

|

Néhány hónapon belül a gyártóknál lesz az Atheros WCN3998, és jövőre jöhetnek a rá épülő új eszközök.

Hirdetés

Hirdetés

A Qualcomm a Wi-Fi következő generációjával kompatibilis lapkát jelentett be a mobilokhoz és tabletekhez.

A cég szerint először sikerült a 802.11ax funkciókat beépíthető lapkába integrálni, és ez az első olyan lapka, amely támogatja a felhasználók jelszavait és adatbiztonságát végő WPA3 titkosítást.

A Wi-Fi jövőre megjelenő 802.11ax generációja gyorsabb átvitelt és kisebb fogyasztást ígér, mint a jelenlegi 802.11ac.  Az Atheros WCN3998 névre hallgató lapkát néhány hónapon belül kezdik szállítani a gyártóknak.

Az új lapka a régi változatú Wi-Fit is támogatja, így a régi routerekre is csatlakozni lehet majd vele, továbbá kezeli a Bluetootht , mégpedig az új, 5.1 szabványt.

A, 802.11ax új technológiák bevezetésével, illetve a régiek továbbfejlesztésével éri el a megnövekedett teljesítményt. Újdonságai közé tartozik az egyszerre több fejhasználót kiszolgáló MU-MIMO, és a Target Wait Time szolgáltatás, amely előre megadott időben felébreszti az eszközöket, és így lehetővé teszi a Wi-Fi forgalom ütemezését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.