Hirdetés
. Hirdetés

Már az iPhone-ok is kezdenek kigyulladni

|

Egy iPhone 6S Plus a szervizben robbant fel.

Hirdetés

Hirdetés

Egy kínai asszony túl forrónak érezte az Egyesült Államokban vásárolt iPhone 6S Plus mobilját, ezért elvitte egy szervizbe a kelet-kínai Hangcsouban.

Az alkalmazott a telep hibájára gyanakodott,  amikor azonban felnyitotta az okostelefont, az iPhone szikrázni, füstölni kezdett, és lángra kapott.

A robbanás pillanata a szerviz biztonsági kameráján.

A készülék tulajdonosa egy kínai hírügynökségnek elmondta, hogy az iPhone 6S Plus telepe az utóbbi időben a szokásosnál gyorsabban lemerült, és a készülék többször is magától kikapcsolt.

A szerviz alkalmazottja pedig arról számolt be a hírügynökségnek, hogy az akkumulátor körül port látott a készülék belsejében, ami feltehetőleg a telepből került oda, és elképzelhető, hogy ez indította el az explóziót.

A balesetben senki sem sérült meg, és a tüzet is gyorsan eloltották. A robbanás pontos okát egyelőre nem tudni, az Apple mindenesetre felvette a kapcsolatot a vásárlóval, hogy tisztázzák az esetet.

Korábban hasonló baleseteket utángyártott kábelek, illetve szakszerűtlen javítások okoztak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.