Hirdetés
. Hirdetés

Már egymillióan keresik az ismerősöket

|

A felhasználók számáról, a meghívókról, a hamis vagy renitens felhasználók törléséről és a testreszabott reklámokról tájékozatott az iWIW.

Hirdetés

Lesznek még meghívók - ismertette a legfontosabb kérdésre a választ Szabó Márton és Tóth Mátyás Tibor, az iWIW ügyvezető igazgatói. A szűkkörű sajtótájékoztatót annak kapcsán tartották, hogy júliusra a regisztráltak száma elérte az egymilliót. Amióta idén májusban a T-Online megvásárolta a közösségi portált, azóta 360 ezer új taggal bővült a rendszer.

Tóth Mátyás Tibor ismertette, hogy átnézték és finomhangolták az iWIW felhasználási körülményeit és az adatkezelés feltételeit tartalmazó szabályzatot. Az adatkezelési feltételek szabályzatát Péterfalvi Attila adatvédelmi ombudsman is átnézte és jóváhagyta. A módosított szabályzatok július 26-tól lépnek életbe, ezt a felhasználók az iWIW használatával fogadják el.

Az ügyvezető igazgató megígérte, hogy a jövőben még lesz meghívókiosztás, így a felhasználók újabb barátaikat tudják majd bevonni. Arról, hogy a T-Online és az iWIW a jövőben hogyan fog együttműködni, túl sokat nem árultak el, de azt megtudtuk, hogy a meglévő alkalmazásokkal és portálokkal összekapcsolják majd az iWIW-et. Az igazgató mindenkit biztosított arról, hogy a portálra a fellelhető adatok jellege miatt nem kívánnak olyan üzleti modelleket ráerőltetni, amelyek nem egy közösségépítő portál számára lettek kitalálva.

A megvásárlás óta 20 százalékkal nőtt a portál hirdetési bevétele, naponta 30 millió oldalletöltést regisztrálnak, a rendszer több mint 60 millió kapcsolatot tart nyilván, egy felhasználónak átlagosan 60 ismerőse van. Testre szabott reklámokkal, illetve a most lezárult foci vébé játékhoz (amiben 300 ezren vettek részt) hasonló játékokkal a jövőben is találkozunk, a pop-upos vagy a layeres hirdetéseket azonban kitiltják az oldalról.

Szó esett még a hamis személyazonosságú vagy másokat sértő felhasználók törléséről is. Azt a jövőben is figyelemmel kísérik, hogy például a szélsőséges eszmékhez kapcsolódó felhasználókat töröljék, illetve ha valaki következetesen sértegeti a többi felhasználók, az is számíthat a törlésre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.