Hirdetés
. Hirdetés

Már megint adatokat facsar ki belőlünk a Microsoft

|

A legújabb telemetrikus funkció az Office 365 csomagban jelent meg. Kimaradni belőle nem lehet.

Hirdetés

Hirdetés

Új telemetrikus beállítási lehetőségekkel bővítette az Office 365 csomagot a Microsoft.

Az új távadatgyűjtési funkciót egy olyan felhasználói felület  kíséri, amely az Office használat módjának megosztását kéri a felhasználótól. Két lehetőség közül választhatunk, az egyik a teljes diagnosztikai adatokra vonatkozik, a másik az alapszintű információkra.

Aki semmilyen adatot nem akar megosztani a Microsofttal, az csalódni fog, mert ilyen olyan lehetőséget egyáltalán nem kínál a csomag.

A Microsoft azt mondja, hogy a hibák kijavítására, és a termék minőségének javítására gyűjti az adatokat.  Az alapszintű információk az Office beállításait, az eszközök képességeit és az alkalmazások elszállásait érinti, a teljeskörű adatok pedig a szolgáltatások és appok használatára, az összeomlások bővebb hátterére, és sok minden másra is kiterjednek.

Az új telemetrikus funkció Windows és Mac rendszereken egyaránt él, és a meglévő Office-felhasználók képernyőjén is megjelenhet, bár Microsoft szerint csak a csomag telepítésekor ugrik be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.