Hirdetés
. Hirdetés

Már nem gond a webes nyomtatás

|

Az OKI új Web Print megoldása az Internet Explorerhez illeszkedő ingyenes kiegészítő, mely a webes nyomtatás nehézségeire kínál megoldást.

Hirdetés

A program automatikus oldalszélesség beállítást végez, valamint egy kijelölt terület nyomtatására és az ezzel kapcsolatos oldalbeállítására is megadja a lehetőséget, így időt, papírt, így pénzt takaríthatunk meg. A Web Print kompatibilis az OKI valamennyi jelenlegi nyomtatójával.

A program telepítése után a felhasználók választhatnak: vagy megjelenítik a kis méretű navigációs eszköztárat, vagy elrejtve tartják azt, hogy ne zavarja a munkafelületet, de lehetővé tegye számukra, hogy bármely internetes oldalt néhány kattintással gyorsan testre szabjanak, ellenőrizzenek, és kinyomtassanak.

A testre szabást követően a módosított oldalakat a Web Print nyomtatási kép menüjével tekinthetjük meg. Ennek segítségével a felhasználók áttekinthetik a ténylegesen nyomtatásra kerülő oldalakat, vagyis megtakaríthatják a szükségtelen próbanyomtatásokat és átformázásokat és a továbbiakban nem kell attól tartani, hogy az IE rosszul tördeli be az oldalakat. A Web Print nemcsak teljes oldalak nyomtatásához használható, hanem lehetőséget kínál a felhasználó által kijelölt rész nyomtatására is.

Főbb paraméterei

- A nyomtatóbeállítások kézi módosítása nélkül megakadályozza a jobb oldali margónál a szöveg levágását.
- A manuális méretezés funkcióval megváltoztatja a nyomtatott oldalak elrendezését, így több minden kinyomtatható egyetlen lapra, és elkerülhető, hogy bizonyos oldalakra csupán egyetlen sor szöveg kerüljön.
- A framek (keretek) nyomtatási módja kiválasztható egy legördülő menüből, így a kiválasztott frameket vagy külön lapokra, vagy pedig a képernyőn látható elrendezésben lehet nyomtatni.
- Megújult oldalbeállítás funkciójával testre szabhatók a fejlécek, láblécek, valamint az, hogy álló, vagy fekvő elrendezéssel történjen a nyomtatás, illetve beállíthatjuk a margókat.
- A kijelölt részek nyomtatása funkciójával megtakarítható az újraformázás, hiszen az adott honlapokról csak a kiválasztott szöveget és képeket nyomtatja ki.
- A lap mindkét oldalára nyomtat. A kétoldali nyomtatásra alkalmas nyomtatóval rendelkező felhasználók ezt a funkciót a WebPrint eszköztárból könnyen elérhetik. Az ezzel a képességgel nem rendelkező nyomtatók esetén pedig egyszerűen meg lehet vásárolni a megfelelő duplexert a WebPrint funkció használata előtt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.