Hirdetés
. Hirdetés

Már nem menő az iPhone

|

Kopik a szexepil, világszerte csökkennek az eladások. Az Apple ősszel új modellekkel próbálkozhat.

Hirdetés

Hirdetés

Az évfordulós iPhone X-től új eladási rekordokat remélt az Apple, a forgalom azonban elmarad a várakozásoktól.

A vártnál lanyhább kereslet a J.P. Morgan szakértőit előrejelzéseik módosítására késztette. Eredetileg úgy becsülték, hogy az első negyedévben 60, a másodikban 50 millió darabot fog az Apple legyártani, de most már csak 55, illetve 45 millió darabra taksálják a gyártást.

Az elemzők úgy gondolják, hogy az Apple új iPhone-okkal szeretné kiköszörülni a csorbát.

A pletykák szerint ősszel három új modell indul útjára. Az első az iPhone X frissített változata lesz, a második egy 6,5 hüvelykes, OLED kijelzős plus-size modell, a harmadik pedig egy megfizethető árú iPhone, amelyet 6,1 hüvelykes LCD kijelzővel szerelnek fel, és kispórolnak belőle bizonyos szolgáltatásokat, például a 3D Toucht.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a cég nem erősítette meg ezeket a spekulációkat, úgyhogy egyetlen új generációs iPhone-ról szóló hírt se fogadjunk el készpénznek, amíg az Apple meg nem erősíti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.