Hirdetés
. Hirdetés

Másodszor került meghirdetésre az Üzletfejlesztési Díj

|

Az Üzletfejlesztési Díj egy független, szakmai elismerés, amelynek révén egy vállalkozás üzleti célú újdonságait, innovációit, eredményeit mutathatja be.

Hirdetés

Díj a leginnovatívabbnak - Másodszor kerül meghirdetésre az Üzletfejlesztési Díj

Az Üzletfejlesztési Díj egy független, szakmai elismerés, amely egy vállalkozás üzleti célú újdonságait, innovációit, eredményeit mutatja be. A Díjra 2014. március 1. és 2014. április 30. között lehet pályázni, a legjobb pályamunkák kiválasztásában pedig neves szakmai zsűri működik közre.

Hirdetés

Az Üzletfejlesztési Díj célja a figyelmet ráirányítani a leginnovatívabb vállalkozásokra, minden cég számára lehetővé tenni a tanulást és versenyképességének növelését, objektív visszajelzést adni, illetve a közösségépítés.

Részletes pályázati kiírás: Üzletfejlesztési díj 2014 >>>

A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel, üzleti innovációval foglalkoznak.

A pályázók a jelentkezést követően egy innovációs auditon vesznek részt, amely visszajelzést ad a szervezet innovációs teljesítményére vonatkozóan. Az átvilágítás eredménye egy jelentés és egy minősítés, amelyet a szervezet rögtön felhasználhat, függetlenül pályázatának eredményétől. A megfelelő minősítéssel rendelkező szervezetek bekerülnek a Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX) is, amely Magyarország leginnovatívabb cégeit mutatja be.

Az Üzletfejlesztési Díj adminisztrációját minimálisra csökkentettük és minden pályázó kijelöl írásos pályázati sorvezetőt, illetve személyes mentort kap pályázata elkészítéséhez.

A pályázat tárgya: új termék, új szolgáltatás, új üzleti modell, marketinginnováció, innováció a stratégiában, folyamatinnováció, új kommunikációs megoldás, szervezetfejlesztés (új szervezet, kultúraváltás, stb.), illetve a fentiekbe be nem sorolt egyéb üzletfejlesztés.

Pályázzon Ön is - adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel - csatlakozzon Ön és cége az év legizgalmasabb üzleti innovációs kalandjához, pályázzon és legyen ott Magyarország leginnovatívabb, legversenyképesebb, legismertebb cégei között!

Részletes pályázati kiírás: Üzletfejlesztési díj 2014 >>>

Kapcsolat és szóbeli információ
Fodor Zoltán
fodor.zoltan.skype
06/30/600 31 26

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.