Hirdetés

Másodszor került meghirdetésre az Üzletfejlesztési Díj

|

Az Üzletfejlesztési Díj egy független, szakmai elismerés, amelynek révén egy vállalkozás üzleti célú újdonságait, innovációit, eredményeit mutathatja be.

Díj a leginnovatívabbnak - Másodszor kerül meghirdetésre az Üzletfejlesztési Díj

Az Üzletfejlesztési Díj egy független, szakmai elismerés, amely egy vállalkozás üzleti célú újdonságait, innovációit, eredményeit mutatja be. A Díjra 2014. március 1. és 2014. április 30. között lehet pályázni, a legjobb pályamunkák kiválasztásában pedig neves szakmai zsűri működik közre.

Hirdetés

Az Üzletfejlesztési Díj célja a figyelmet ráirányítani a leginnovatívabb vállalkozásokra, minden cég számára lehetővé tenni a tanulást és versenyképességének növelését, objektív visszajelzést adni, illetve a közösségépítés.

Részletes pályázati kiírás: Üzletfejlesztési díj 2014 >>>

Hirdetés

A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel, üzleti innovációval foglalkoznak.

A pályázók a jelentkezést követően egy innovációs auditon vesznek részt, amely visszajelzést ad a szervezet innovációs teljesítményére vonatkozóan. Az átvilágítás eredménye egy jelentés és egy minősítés, amelyet a szervezet rögtön felhasználhat, függetlenül pályázatának eredményétől. A megfelelő minősítéssel rendelkező szervezetek bekerülnek a Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX) is, amely Magyarország leginnovatívabb cégeit mutatja be.

Az Üzletfejlesztési Díj adminisztrációját minimálisra csökkentettük és minden pályázó kijelöl írásos pályázati sorvezetőt, illetve személyes mentort kap pályázata elkészítéséhez.

Hirdetés

A pályázat tárgya: új termék, új szolgáltatás, új üzleti modell, marketinginnováció, innováció a stratégiában, folyamatinnováció, új kommunikációs megoldás, szervezetfejlesztés (új szervezet, kultúraváltás, stb.), illetve a fentiekbe be nem sorolt egyéb üzletfejlesztés.

Pályázzon Ön is - adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel - csatlakozzon Ön és cége az év legizgalmasabb üzleti innovációs kalandjához, pályázzon és legyen ott Magyarország leginnovatívabb, legversenyképesebb, legismertebb cégei között!

Részletes pályázati kiírás: Üzletfejlesztési díj 2014 >>>

Hirdetés

Kapcsolat és szóbeli információ
Fodor Zoltán
fodor.zoltan.skype
06/30/600 31 26

Hirdetés
Hirdetés
X

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.