Hirdetés
. Hirdetés

Még az idén kijön a Microsoft androidos mobilja

|

A kihajtható, kétképernyős Surface Duo a szoftvergyártó óriás újabb próbálkozása a mobilfronton.

Hirdetés

Hirdetés

Sajtóértesülések szerint annak ellenére megjelenik még az idén a Microsoft kétképernyős, kihajtható androidos mobilja, a tavaly októberben bejelentett Surface Duo, hogy a szoftvergyártó óriás jövőre halasztotta a Windows 10X operációs rendszert futtató, szintén kétképernyős Surface Neo debütálását.

Egyelőre nem ismert a most menő trendet követő okostelefon üzletekbe kerülésének pontos dátuma, de könnyen előfordulhat, hogy a Microsoft május 19-én kezdődő, az idén a koronavírus-járvány miatt online megrendezett Build konferenciáján több információt tudhatunk meg az eszközről.

Eredetileg a karácsony előtti ünnepi időszakban tervezték a megjelenést, de nagyon is valószínű, hogy előbb forgalomba kerül.

A feltételezések szerint a Surface Duo az Android 9 mobil operációs rendszert futtatja és a Snapdragon 855-ös processzor köré  épül, de ebben is lehet pozitív jellegű változás, például a frissebb Android 10-et vagy 11-et telepítik majd a készülékre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.