Hirdetés
. Hirdetés

Még gyorsabb programindítás a Windows 10-ben

|

Billentyűparancsokkal sokszor egyszerűbb a kezelés, mint egérrel.

Hirdetés

Hirdetés

Egy sor új, kényelmes használatot lehetővé tevő billentyűparancsot vezetett be a Windows 10 operációs rendszer. Ezek közül kevesen ismerik azt a módszert, amellyel a tálca bal szélén lévő gyorsindítás részben lévő programokat indíthatjuk el még gyorsabban. Hagyományosan az itt tanyázó alkalmazásokat az ikonjukra való egyetlen kattintással futtathatjuk.

Még ennél is gyorsabb módszer a Windows gomb és a kiszemelt program ikonjának sorszámából álló billentyűkombináció használata. Ha például a Chrome böngészőt akarjuk ily módon elindítani, és a Google programja a hatodik a sorban, a Windows gomb + 6 kombinációval futtathatjuk. Elég megjegyezni az egyes programok sorszámát, és egy sor hasznos billentyűparanccsal bővíthetjük kezelési arzenálunkat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.