Hirdetés
. Hirdetés

Még több részlet az új iPhone-okról

|

Csodákat ne várjunk tőlük, de azért nem hoznak szégyent az Apple-re.

Hirdetés

Hirdetés

A szeptember már itt kopogtat, és hagyományosan ilyenkor mutatja be az Apple új iPhone-jait.

A hónapok óta tartó kiszivárogtatásoknak hála meglehetősen pontosan tudjuk, mi várható idén ősszel: három új iPhones, az iPhone XS, az XS Max, és az XR utóda.

Mindegyik modell A13 processzort, új OLED kijelzőt és vezeték nélküli fordított töltési lehetőséget kap (vagyis a mobillal vezeték nélkül feltölthetünk más eszközöket is), és a külsejük alig fog eltérni a jelenlegi változatokétól.

A hírek szerint a csúcsszintű, vagy "Pro" modellekben lényegesen továbbfejlesztik a videofelvételi és a vágási lehetőségeket. Ezekben az eszközökben megnövelt felbontású hármas kamerát találunk a hátoldalon, és ügyes szoftveres trükkök is javítják a kamerák használhatóságát.

Említésre érdemes újdonság még a továbbfejlesztett Face ID érzékelő, ami több szögből használható, a jelentősen megnövelt vízállóság, az ellenállóbb kijelző, egy új zöld szín a iPhone XR utódánál, és egy matt változat az iPhone XS/XS Max utódainál.

Az 5G-t viszont még nem tudják az új iPhone-ok, ez csak 2020-as generációban várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.