Hirdetés
. Hirdetés

Megállíthatatlan a Windows 10

|

Júniusban újabb hat százalékkal gyarapította felhasználói táborát a Windows 10 rendszereken belül az áprilisi frissítés.

Hirdetés

Hirdetés

Az AdDuplex júliusi adatai szerint az áprilisi Windows 10 frissítés előrenyomulása júniushoz képest lassult ugyan, de nem állt meg.

Az új kiadás felhasználói tábora egy hónap alatt hat százalékkal nőtt, miután a Microsoft befejezte a kibocsátást, és a rendszer a világ minden részén hozzáférhetővé vált. Mindez azt jelenti, hogy a legfrissebb Windows 10 fut a Windows 10-es rendszerek 84,2 százalékán.

Az őszi Windows 10 (hivatalos nevén Fall Creators Update, v. 1709) a második 10,3 százalékkal, míg a Windows 10 Creators Update (v. 1703) és a Windows 10 Anniversary Update (v. 1607) 2,1, illetve 2,2 százalékot mondhat magáénak.

A felhasználók 0,3 százaléka már a Windows 10 Redstone 5 betekintő változatait próbálgatja. Sőt, a Microsoft már a Redstone 6 buildjeit is elkezdte kiadni, de csak a felhasználók egy igen korlátozott köre számára. A Redstone 5 ősszel jelenik meg, a Redstone 6 megjelenése pedig jövő tavasszal esedékes.

Végül egy adat a Surface modellek világából: vezet a Surface Pro 4 31,47 százalékkal, második a Surface Pro 3 20,01 százalékkal

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.