Hirdetés
. Hirdetés

Megéri 604 millióért nyomtatni?

|

A MakerBotnak megérte a 3D-s nyomtatásba kezdeni: 604 millió dollárt vette meg a Stratasys.

Hirdetés

A 3D-s nyomtatás rohamléptekkel fejlődik, de azért sok más iparághoz képest egyelőre még gyerekcipőben jár. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem volt jövedelmező annak, aki már az elsők között belevágott az ágazatba. A MakerBotnak például annyira bejött, hogy az egyik legnagyobb szereplő lehetett volna néhány év alatt a piacon. A vállalat azonban másképp döntött. 

Ennek keretében a Stratasys vásárolja fel őket, amely szintén egy professzionális 3D-s nyomtatással foglalkozó cég. A MakerBotért és a vállalat tapasztalataiért a Stratasys 604 millió dollárt fizet, és hozzátették, hogy a MakerBot 3D-nyomtatóit gyors ütemben kezdik átvenni a CAD-del foglalkozó tervezők és mérnökök. 

A Stratasys azt reméli, hogy a felvásárlásnak hála mindenki számára hozzáférhetővé és egyben elterjedté is tudják majd tenni a 3D-s nyomtatást. Ehhez a MakerBot már magában is jó úton haladt, hiszen a saját nyomtatási programja mellett az Amazon is átvette a megoldásait már. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.