Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett a Flash Player 8.5 újabb béta verziója

|

A készülő szoftver legnagyobb újítása az Actionscript 3, amely kiváló lehetőséget teremt RIA (Rich Internet Application) alkalmazások készítésére.

Hirdetés

A fejlesztés alatt álló Flash Player az első lépése az új koncepció megvalósításának, amelyet az Adobe a közeljövőben tervez. A 8.5-ös változat nyilvánosságra hozatalának ebből kifolyólag több oka is van: egyrészt a felhasználók így már idejekorán meggyőződhetnek a program képességeiről és biztonságosságáról. Másrészt ezen a módon sokkal gyorsabban elterjedhet, ezért mire elkészül az Adobe Flex 2 alkalmazás, addigra már a lehető legtöbb gépen megtalálható lesz a legfrissebb Flash Player, így az elterjedés ideje is jelentősen lerövidül.

Természetesen, mint a korábbi béta változatoknál, a fejlesztők ezúttal is kérik a felhasználókat, hogy amennyiben hibát találnak a szoftverben, küldjenek erről visszajelzést.
A Flash Player 8.5 az alábbi platformokon és böngészőkön érhető el: Windows 98, Me, 2000, XP; Mac OS X 10.x, Internet Explorer, AOL, Netscape, Mozilla, Firefox, Opera.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.