Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett az új SAP Business One

|

Immár hazánkban is elérhető a kisméretű cégek igényeire szabott SAP Business One 8.8.

Hirdetés

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy hazánkban is elérhetővé vált az SAP Business One 8.8 vállalatirányítási (ERP) megoldás, amelyet leginkább a kis- és középvállalkozások igényeire szabtak a fejlesztők. A programon belül a megújult kezelőfelület mellett a szoftvercég számos fejlesztést eszközölt a 8.8-ba. Teljesen integrálták az SAP által felvásárolt Business Objects jelezte Crystal Reports üzleti intelligencia eszközt. Itt debütál a kibővített B1ISN metodológia, mely egy kommunikációs platformot jelent, és mellyel számos más üzleti megoldással képes kapcsolatot teremteni a rendszer. Sőt az új verzió kibővített támogatási felülete automatikus beavatkozásra is képes, mely nemcsak proaktív felügyeletet jelent, hanem a hibaelhárítás felgyorsítását is szolgálja. A programkód jelentős mértékű átírása miatt pedig a rendszer teljesítménye is gyorsult.

 

 

1111erp.gif


A termék több mint 70 komplex iparági bővítménnyel, és bővített üzleti folyamatokkal kerül forgalomba. Ezek közül Magyarországon a gyártás, a kis-és nagykereskedelem, a szerviz modulok a legfontosabbak, mivel főként e szegmens területei alkotják a több mint 500 hazai ügyfél jelentős részét.

„A tesztek szerint, ha például egyszerre hat felhasználó dolgozik az értékesítési és beszerzési felületen, akkor 80 százalékos hatékonyságnövekedésre számíthatnak a 8.8 esetén, az előző verzióhoz képest. Hasonlóan, egy mérlegkimutatás készítése akár 90 százalékkal is felgyorsulhat, míg egy elem listából való kiválasztása 10-20 százalékkal lesz gyorsabb"- mondta Balázs Csaba, az SAP magyarországi presales menedzsere.

A szoftvercég az SAP Business One 8.8. rendszerrel egyúttal változtat termék-kibocsátási stratégiáján. Az eddig régiónként megjelenő verziókat világverziók váltják, így egységes kódszerkezeten történik ezentúl a fejlesztés.

Az új ERP világverzió három évvel követi elődjét, az SAP Business One 2007A-t, és a tervek szerint innentől kétéves kibocsátási periódussal követik egymást az új kiadások. Hazánkban 2004 év végén jelent meg az SAP Business One első verziója, a 7.6. számú. Az eltelt kicsivel több mint 5 esztendő alatt közel 550 vállalat döntött az SAP kisvállalati ERP megoldása mellett, mellyel az egyik legkedveltebb termékké vált a kisvállalatok körében.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.