Hirdetés
. Hirdetés

Megerősítve: október 11-én jön a Windows Phone 7

|

A HTC 7-én tart egy bemutatót Tajpejben ? a téma egyelőre nem nyilvános.

Hirdetés

New York városában, október 11-én lesza Microsoft legújabb operációs rendszerének, a Windows Phone 7-nek a bemutatására. A pontos időpont és helyszín a Microsoft weboldalán bukkant fel, egy hivatalos meghívóban.

A Windows Phone 7 révén reméli a Microsoft újra megvetni a lábát az okostelefon szektorban, az Apple's iPhone, a Research In Motion BlackBerry-je és a Google Androidja mind a Microsoft tortaszeletét (is) zsugorították az utóbbi évek során. A szoftveróriás szabadalmi vagyonának védelmével igyekszik terelgetni a gyártókat a Windows mobil platform irányába, de hogy milyen sikerrel jár, az még a (közel)jövő titka.

Egy másik várhatóan érdekes eseményre, egy sajtókonferenciára Tajpejben kerül majd sor október 7-én. Itt a tajvani illetőségű HTC tár majd valamit az újságírók elé, arról azonban egyelőre hallgat, hogy mit. Ugyan a HTC is bemutatta már saját androidos mobilját, ugyanakkor évek hosszú során át volt a Microsoft partnere a mobil fronton, akkor is, mikor más gyártók már elfordultak a Windows mobil változataitól. Meglehet, hogy most elsőként kínálhat majd Windows Phone 7 alapú mobil készüléket a cég, aki egyelőre hallgatásba burkolódzik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.