Hirdetés
. Hirdetés

Megfizethető A3+ méretű HP nyomtató

|

Elfelezett költségeket ígér a HP a „jóárasított” Officejet Pro K8600 mellé.

Hirdetés

Tegnap a nemzetközi Office Printing 2008 sajtórendezvény kapcsán tájékoztatta a HP a sajtó képviselőit nyomtatási stratégiájáról és új termékeiről. Nem csak előadásokból, hanem a HP új nyomtatási stratégiáit már sikerrel alkalmazó vállalatok képviselőivel folytatott beszélgetésből is informálódhattak a jelenlévők. Az eseményre a világszínvonalú Erzsébet körúti Corinthia Hotelben került sor, melynek részeként bemutató teremben próbálhatták ki a látogatók az újdonságokat.

 

hpofficeprinting2008_1_.jpg

 

 

Otthoni és kisirodai felhasználók számára a HP stratégia lényege jelenleg az ár- és költségcsökkenés. Ennek keretében az eddigieknél visszafogottabb áron kerülnek piacra új modellek, például Color Laserjet lézernyomtatók és tintasugaras, ugyanakkor lézerminőségben és teljesítménnyel dolgozó OfficeJet Pro termékek.

 

Az új kínálatból otthoni kreatív felhasználók számára is érdekes lehet a HP Officejet Pro K8600, mely az A3+ méretű nyomtatást az eddigieknél jóval barátságosabb áron és költségekkel teszi lehetővé. 119 990 Ft-os áron ajánlják az alapmodellt, az Ethernet hálózati kapcsolattal és lapfordítóval rendelkező Officejet Pro K8600dn-ért pedig 139 990 Ft-ot kérnek. Mindkét készülék az OfficeJet Pro családban alkalmazott skálázható nyomtatási technológiára épül, külön tintapatronokkal, fix fejjel és takarékos tintarendszerrel dolgozik.

 

officejetk8600_.jpg


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.