Hirdetés
. Hirdetés

Meghíznak a T-Mobile adatcsomagok

|

Megnöveli a mobilinternet csomagokba foglalt adatmennyiséget a T-Mobile. Az árak nem változnak, a Net 2GB év végéig 2895 forint lesz.

Hirdetés

Június elsejétől a T-Mobile megnöveli a mobilinternet-csomagokba foglalt adatmenyiséget, az árak nem változnak. A Net 600 csomag neve Net 2GB-re változik, a csomag ára év végéig akciósan 2895 forint marad. A Net 2000 csomag új neve Net 5GB lesz, ára év végéig 4795 forint. A Net 5000 Net 15 GB-re változik, ára 7495 forint.

Június 1-től a T-Mobile változatlan havidíjak mellett jelentősen - az eddigi Net 600 díjcsomag esetén például több mint háromszorosára - növeli az internetes csomagjaiban foglalt adatmennyiséget. A havidíj ellenében felhasználható adatforgalom megtöbbszörözésével a T-Mobile-osok jóval többet internetezhetnek, és teljes mértékben kihasználhatják a 3,6 Mbps sebességű mobil szélessáv biztosította előnyöket.

A változások az előfizetéses és Domino Net csomagokat, valamint az előfizetéses Mobilinternet csomagokat érintik, a Net és Mobilinternet csomagok már meglévő előfizetői esetén is automatikusan megnő a csomagban foglalt adatforgalom. A díjcsomagok havidíja minden esetben változatlan marad, és új előfizetés vásárlása, valamint az adott Net és Mobilinternet csomagra vállalt 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat esetén év végéig féláron lehet internetezni.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.