Hirdetés
. Hirdetés

Megindult a hazai IPTV tesztelése

|

Megkezdte az idén bevezetendő IPTV szolgáltatásának tesztelését a T-Online, 500 felhasználó bevonásával, elsőként Budapest XI. kerületében.

Hirdetés

A szolgáltatás kereskedelmi bevezetéséről a teszt eredményei alapján döntenek, de az biztos, hogy idén elindul a T-Online IPTV szolgáltatása. Első lépésben Budapesten, a XI. Kerületben tesztelhető a rendszer.

Az IPTV szolgáltatás egy, a tévéhez csatlakoztatott set-top-box segítségével vehető igénybe. Azoknál az ügyfeleknél, ahol a T-Online ADSL-t biztosít, a modemet is kicseréli a szolgáltató. A dedikált internetes sávszélességen nyújtott szolgáltatás jellemzői röviden - amellett, hogy tévézni leheti: elektronikus műsorújság segít a tájékozdásban, a műsorok a set-top-boxba beépített merevlemezre rögzíthetők, digitális videótékából filmeket vásárolhatunk meg, a tévéműsor élő adásban megállítható, majd erről a pontról lehet nézni tovább az adást (timeshift képesség). Az elektronikus műsorfüzet szolgáltatta adatokra támaszkodva a gyermekzár segítségével beállítható, hogy a korosztálynak nem megfelelő tartalomhoz a kiskorúak ne juthassanak hozzá, illetve zárolhatók a fizetős szolgáltatások elérése is. A tesztrendszerben közel 50 tévécsatornát sugároz a szolgáltató.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.