Hirdetés
. Hirdetés

Megint gyengélkedőn a T-Mobile

|

Ma délután ismét fennakadások voltak a T-Mobile hálózatán.

Hirdetés

Ismét gond volt a T-Mobile hálózatával ma délután - írja a hvg.hu internetportál. A szerkesztőség érdeklődésére az ügyfélszolgálaton megerősítették az információt. A HVG munkatársának az ügyfélszolgálat állítólag országos problémáról beszélt, de Zoltai Ildikó, a T-Mobile sajtóreferense ezt pontosítva már arról számolt be, hogy "csak néhány ügyfelet" érintett az időközben már felszámolt hálózati hiba.

"Körülbelül 16:00 óra óta a T-Mobile ügyfelei Észak-Budán valóban tapasztalhattak elvétve hívásindítási problémákat, ám a hiba kijavítása 18:00 órára megtörtént" - mondta Zoltai.

Múlt héten pénteken a T-Mobile országos rendszerében több mint fél napon át jelentkeztek problémák, ami miatt a telefonhívások sokszor nem értek célba, és késedelmes volt az SMS-ek kézbesítése is. A cég kötbért a történtek után nem fizet, de karácsony és szilveszter között összesen 10 perc, kizárólag hálózaton belül igénybe vehető ingyenes hívással próbálja részben kompenzálni több mint 5 millió előfizetőjét. Az országos ügyet a Nemzeti Hírközlési Hatóság is vizsgálja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.