Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a céges Office for Mac

|

A Microsoft két kiadásra redukálta Office 2008 for Mac programcsomagját.

Hirdetés

Korábbi ígéretének megfelelően a Microsoft egyszerűsítette Office 2008 for Mac termékvonalát, s az eddig elérhető három kiadásból kettőt összevonva, immár két változatban kínálja a Macintoshos irodai programcsomagot. 

 

 

office-mac2008_k.jpg
 

 

 

A módosítás értelmében az Office 2008 for Mac és a Special Media Edition termékek a jövőben már nem lesznek kaphatóak, mivel a helyükre az Office 2008 for Mac Business Edition lép, amely megörökli elődjeinek alkalmazásait. Mellette pedig a Home and Student kiadás változatlan marad.

Az irodai programcsomag céges kiadását e mellett még két újdonsággal is ellátták a szoftvercég mérnökei, hogy a vállalatok számára még egyszerűbbé tegyék a különböző platformok közötti fájlmegosztást. Ennek jegyében készült a Document Connector, amellyel immár a Mac felhasználók is hozzáférhetnek az Office Live Workplace szolgáltatásához, valamint a program SharePoint integrációt is biztosít. Újdonság még az Entourage 2008 Web Server Edition, amely segítségével jegyzeteinket, feladatainkat és kategóriáinkat egy online tárhelyre szinkronizálhatjuk.

Az Office for Mac Business Edition irodai programcsomagban e mellett természetesen helyet kaptak a már jól ismert alkalmazások is. A Word, az Excel és a PowerPoint Mac-es változatai, illetve az üzenetkezelő Entourage is. Utóbbinak ez a hattyúdala, mivel a Microsoft korábbi bejelentése szerint a következő, 2010-ben megjelenő Mac-es csomagjában a helyére az Outlook kerül majd, amellyel már a Macintosh felhasználók is könnyedén csatlakozhatnak a céges Exchange és Office Communications rendszerekhez.

 

 

office-mac.jpg


A fejlesztők blogjában csendben bejelentett Business Edition ajánlott fogyasztói ára 400 dollár (körülbelül 74 ezer forint), míg upgrade verziója csupán 240 dollárba (44 ezer forint) fog kerülni. A termékvonal másik oldalán álló Home and Student kiadásért pedig 150 dollárt (27 ezer forint) kérnek el a Mac-es vásárlóktól.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.