Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Skype for Windows Phone béta verziója

|

Mostantól a Windows Phone operációs rendszert használó okostelefonokról is elérhetőek a Skype IP-telefonos szolgáltatásai.

Hirdetés

A Skype for Windows Phone bétája már le is tölthető. A végleges változatra azonban áprilisig várni kell. A béta verziót tesztelték a Nokia Lumia 710 és Lumia 800, a HTC Titan és Radar, valamint a Samsung Focus S és Focus Flash telefonokon is.

A rendszeren a felhasználók ingyenes audió és videóhívásokat bonyolíthatnak, beleértve az adatfeltöltést és letöltést is, ha 3G, 4G vagy Wi-Fi hálózat működtetője ezt nem korlátozza. A videóhívások esetében a Skype azt ajánlja, hogy jobb felkapcsolódni egy Wi-Fi hálózatra. A béta működéséről videó is készült.

Egyebekben a szokásos Skype szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Telefonszámokat is lehet hívni a rendszeren keresztül, ha előbb a felhasználó pénzzel feltöltötte Skype Credit accountját. Illetve csoportos beszélgetést vagy chatet is lehet kezdeményezni, s a profilt lehet frissíteni.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.