Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Skype mobiltelefon

|

Kétkedve fogadjuk a hírt, hogy ingyenes Skype hívásokat támogató telefont forgalmaz egy mobilszolgáltató. Pedig igaz.

Hirdetés

Az olasz Cellulare Magazine szaklap munkatársa már tesztelte is a 3 Skypephone-nak keresztelt készüléket, amit a 3 mobilszolgáltató kínál november másodikától 99 euróért (25 ezer forint). A szolgáltató január elejéig teljesen ingyen kínálja a Skype hívásokat, azután pedig fel kell tölteni a telefont - a Skype-Skype hívások ennek fejében továbbra is ingyenesek maradnak.

Az egyébként videóhívásokra is képes 3G készüléken azonnali üzeneteket is lehet küldeni a Skype kapcsolatoknak, a telefon pedig jelzi, ha ilyen üzenetünk érkezett. A forgalom a telefontól a Skype hálózatba a GSM hálózaton megy ki.

skype.jpg

Ha feltöltőkártyásak vagyunk, akkor a minimum 10 fontos (4000 forint) - maximum 50 fontos (18 ezer forint) feltöltés fejében 4000 percnyi Skype hívást és 10 ezer üzenetküldést kapunk. Ha előfizetők vagyunk, akkor 12-27 fontért (4400-9800 forint) ugyanennyi ingyenes Skype percet és üzenetküldést kapunk, ebben az esetben a GSM hálózatban felhasználható percek száma növekszik.

A sajtóközlemény szerint a telefon idén Nagy-Britanniában, Ausztráliában, Ausztriában, Dániában, Hong Kongban, Olaszországban, Írországban, Makaón és Svédországban vásárolható meg. Egyes esetekben roamingban is ingyenesek a hívások, a közlemény szerint ha a 3 szolgáltató testvérszolgáltatóját használjuk.

Az olasz újságíró bemutatója

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.