Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Windows Vista SP1

|

Tegnap reggel csak találgatás volt, estére bizonyosság lett: letölthető az operációs rendszer első javítócsomagja.

Hirdetés

Tegnap több híroldal közzétette, hogy valószínűleg még aznap megjelenik a Microsoft Update oldalon a Windows Vista első javítócsomagja, amely a jövő hónapig opcionális frissítésként tölthető le. Az SP1 különálló installációs csomagként tölthető le, a 32 bites verzió mérete 434MB, a 64 bites változaté 726 MB.

Az SP1 csomag már februárban elkészült és a számítógépgyártók meg is kapták azt, a felhasználók jelentős része azonban eddig nem juthatott hozzá a frissítéshez. A vállalat a csúszást néhány illesztőprogrammal kapcsolatos problémákkal magyarázta, amelyeket mostanra sikerült orvosolni. Azok a felhasználók, akiknél mégis kompatibilitási gondok lehetnek, továbbra sem tudják telepíteni a frissítést, a tervek szerint ők csak április közepén, automatikus frissítésként juthatnak majd hozzá a javítócsomaghoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.