Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent az Adobe ColdFusion 8

|

A teljesítménynövekedés mellett az Adobe az együttműködési képességet és az ellenőrzési lehetőségeket emeli ki az új szoftverben.

Hirdetés

Az Adobe bejelentette, hogy elérhető a ColdFusion 8 szoftver. A dinamikus weboldal- és internetes alkalmazásfejlesztő eszköz bonyolult nagyvállalati környezetbe illeszthető, sokoldalú alkalmazások élményét biztosítja. 2007 májusa óta több mint 14 ezer fejlesztő vett aktívan részt a ColdFusion 8 nyilvános bétatesztelésében. A ColdFusion 8 Server Monitor segítségével a fejlesztők behatárolhatják a szűk keresztmetszeteket, így a szerver teljesítményét jobban behangolhatják.

"A ColdFusion 8 szerver monitorozó lehetőségei kiválóak. Elemi szintű hozzáférést biztosítanak, így behatárolhatjuk a lassú kéréseket, és kiszűrhetjük az irányíthatatlan folyamatokat" - mondta Nick Walters, a Lightyear Network Solutions vezető programozója. "Mostantól valós képet kaphatunk arról, melyek a legtovább tartó kérések és egy oldalon mely objektumok működnek rosszul. A piacon kapható külső alkalmazások között a ColdFusion 8 szerver monitoringja messze a legjobb."

A ColdFusion 8 segítségével a fejlesztők zökkenőmentesen integrálhatják ColdFusion alkalmazásaikat más Adobe technológiákkal (Adobe Flex, Adobe PDF, Adobe Integrated Runtime (AIR), Adobe LiveCycle ES). Az Ajax alapú komponenseket is alkalmazó ColdFusion 8 lehetővé teszi, hogy a bonyolult környezeteket interaktív felületekbe ágyazva a fejlesztők sokoldalú alkalmazásokat tervezzenek és terjesszenek.

"Az Adobe ColdFusion 8 és Flex alkalmazások egyszerű integrálása azt jelenti, hogy ügyfeleinknek folyamatosan olyan online szolgáltatásokat nyújthatunk, amelyekben a sokoldalú tartalom lényeges információkkal párosul" - mondta Nolan Dubeau, az XM Canada kreatív interaktív szolgáltatási és webmarketing igazgatója. "Feltétlenül támogatom, hogy honlapunk egyes részeit a ColdFusion 8 alapján átformáljuk, és az Adobe Flex, illetve Ajax tartalmakat ColdFusion 8 alkalmazásokkal integráljuk."

A kibővített támogatással (.NET, Microsoft Windows Vista, JBoss) és a vállalati adatbázisok legújabb verziójának integrációjával szolgáló ColdFusion 8 fokozott hatékonyságot, együttműködő-képességet és méretezhetőséget biztosít a szervezetek számára. A ColdFusion 8 a ColdFusion MX 7-hez és a termék korábbi verzióihoz képest jelentős teljesítménynövekedést is biztosít.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.