Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent az Adobe Reader 8

|

Az Adobe Systems 2006. december 6-án bejelentette a világ legnépszerűbb ingyenes dokumentumkezelő szoftverének új változatát.

Hirdetés

A szoftvert erre a linkre kattintva tölthetjük le. Az Adobe Reader ingyenes program, amivel az Adobe már szabványnak számító PDF (Portable Document Format - hordozható dokumentumformátum) fájljait nyithatjuk meg. A szoftver csak olvasásra alkalmas, szerkesztésre nem, mégis igen hasznos azok számára, akik egyszerűen csak el szeretnék olvasni az internetről letöltött PDF dokumentumokat.

A 8-as változat újításait az alábbiakban foglalhatjuk össze:

- átlátható, személyre szabható kezelőfelület
- PDF űrlapok kitöltése, hitelesítése (digitális aláírás), elmentése és elküldése
- nagyteljesítményű grafikus motor, mely a képekben gazdag PDF-ek megjelenítésében segít

A PDF tömörített, biztonságos, mégis sokrétű multimédiás fájlformátum, amit akár elektronikus űrlapként is használhatunk, s így elkerülhetjük a felesleges papírmunkát - nem csoda tehát, hogy a PDF (és ezzel együtt az Adobe Reader szoftver) ilyen nagy népszerűségnek örvend: eddig több mint 700 millió számítógépre telepítették világszerte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.