Hirdetés
. Hirdetés

Megkapta már a Windows 10-frissítést?

|

Az operációs rendszer április 11-én megjelent nagyfrissítése még csupán a Windows 10-es PC-k 18 százalékán fut.

Hirdetés

Az AdDuplex adatai szerint a Windows 10 operációs rendszer évfordulós frissítését használják a legtöbben a Windows 10-et futtatók közül, ennek a tavaly nyáron megjelent kiadásnak a részesedése 75,4 százalék, míg az immár több mint egy hónapja megjelent Creators Update nevű frissítés a második helyen áll 18 százalékos részesedéssel. A harmadik helyen a 2018 novemberében debütáló 1511-es változat áll 4,6 százalékkal, ennek használói még nem lépték meg a Creators Update-re való továbbfejlesztést sem. Az eredeti, 2015 júliusának végén kiadott Windows 10 verzió részedése csupán 1,6 százalékos. A Windows 10-et futtatók vállalkozó kedvű 0,5 százaléka pedig már az ősszel esedékes Redstone 3 verziót használja.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.