Hirdetés
. Hirdetés

Meglepetés a Huawei-től

|

Új mobillal rukkolt elő a kínai gyártó, a kedvező árú P40 Lite E három hátlapi kamerával érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

A P40 Lite E-vel gyenge fényviszonyok között is tiszta, színekben gazdag, zajmentes képek készíthetők köszönhetően a készülék nagy, ½ hüvelykes szenzorának. Szintén az gyenge fényviszonyok közötti fotózást szolgálja az Éjszakai Mód, amely akár hat másodperces expozíciós időig segíti a képstabilizációt a szabad kézzel készített fotók esetében.

Ha hátulról érkezik a fény, a kamera automatikusan bekapcsolja a HDR-módot, majd gyors egymásutánban három felvételt készít, amelyeket végül a tökéletes összhatás érdekében össze is dolgoz. Több más Huawei-okostelefonhoz hasonlóan a P40 Lite E is használja az AI által támogatott képfelismerést: a hátlapi kamerák több mint ötszáz jelenetet ismernek fel és valós idejű javításokkal változtatják mesterművekké a képeket. Emellett a 480fps-os videózással a felhasználók akár tizenhatszoros lassításban is készíthetnek és játszhatnak le felvételeket.

A Punch FullView kijelzőbe ágyazott 8 megapixeles előlapi kamera szintén használja a mesterséges intelligencia algoritmusait a képek készítésénél. Portré módban csodás fotók és szelfik készíthetők: az alany arca alapján úgy optimalizálja a képet a készülék, hogy miközben megőrzi az arc valamennyi részletét, a háttér elmosódik. Az előlapi kamera az arcfelismerést is segíti, a felhasználó arcát érzékelve pillanatok alatt feloldja a készülék képernyőjét.

A készülék Punch FullView vékony kávájú, 6,39 hüvelykes, 1560x720 képpontos, HD+ felbontású kijelzője élénk, tiszta és a finom részleteket is megjelenítő képet ad. A készülék bal felső sarkában található az előlapi kamera, amely mindössze 4,5 milliméter széles - ez az iparágban igazán aprónak számít -, így a képernyőt szinte teljes egészében élvezheti a felhasználó. A kilencven százalékos képernyő-test arányú készüléken videót nézni vagy játszani is igazi élmény.  

A P40 Lite E-ben két Dual SIM-kártya, valamint egy legfeljebb 512 gigabájtos MicroSD kártya is elfér. A készülék hátlapján ujjlenyomat-olvasó biztosítja a kényelmes és biztonságos készülékfeloldást.

A Huawei P40 Lite E mobiltelefon az EMUI felhasználói felületet és a Huawei új mobilszolgáltatási rendszerét, a HMS-t használja. A készüléken emellett megtalálható a Huawei AppGallery alkalmazás is, amely folyamatosan bővülő kínálatával immáron mintegy 60 ezer - köztük 150 népszerű magyar - appot tartalmaz, ennek köszönhetően dinamikusan növekszik felhasználói száma is; Kínán kívül jelenleg több mint 90 millióan használják, Európában pedig minden hónapban ötmillióval többen, mint az azt megelőző 30 napban.

A májustól EMUI 10.1-en futó készülékben Kirin 710F chip kapott helyet. A P40 Lite E támogatja az EROFS fájlrendszer és a Full Scene Acceleration technológiát, előbbi akár 20 százalékkal növeli a fájlrendszer véletlenszerű olvasását és 2 GB-tal több tárhely érhető el általa, míg utóbbi az appok futási teljesítményét is növeli. A 4000mAh-s akkumulátor és a Huawei AI energiamegtakarítási technológiája pedig kategóriájában kiemelkedő teljesítményt és üzemidőt biztosít felhasználója számára.

A Huawei P40 Lite E (4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos tárolóval) bruttó 76990 forintos ajánlott fogyasztói áron, ajándék Band4 okoskarkötővel május 4-től 17-ig elővételezhető több webáruházban, május 18-tól pedig valamennyi kiskereskedelmi partner kínálatában elérhetővé válik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.