Hirdetés
. Hirdetés

Meglepetések az Apple vezeték nélküli mobiltöltőjében

|

A szeptemberben megjelenő eszköz a pletykák szerint nem csak tölt, de okosfunkciókat is nyújt majd.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple mérnökeinek végre sikerült elhárítani az összes technikai akadályt, ami a vezeték nélküli töltő fejlesztését hátráltatta, így végre a cég is piacra léphet ezzel a rég várt kiegészítővel.

A cég eredetileg az első vezeték nélküli töltést támogató iPhone-nal egyidőben akart megjelenni a töltővel, aztán februárra, majd márciusra várták az eszközt, és most úgy tűnik, szeptemberre tényleg megjelenik a töltő.

Az újdonság piaci pozícióit némileg nehezíti, hogy már kaphatók vezeték nélküli töltők - sőt, a Belkin és a Mophie megoldását maga az Apple ajánlotta az iPhone 8 és iPhone X okostelefonok felhasználóinak - , és az Apple három mobil töltésére szolgáló megoldása nyilván többe fog kerülni. Viszont szolgáltatásaiban is több nyújt: a hírek szerint épp emiatt húzódott el a fejlesztése.

Az Apple eszköze a ráhelyezett eszköz paramétereihez igazítja a töltést, és az okosfunkciókat processzor vezérli. A cég a pletykák szerint olyan extra szolgáltatásokat is tervez, mint az eszközök szinkronizálása, illetve a Bluetooth kapcsolat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.